המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם את התנור ל-170-180 מעלות.
מוציאים את המלאווחים ומפזרים אותם על השולחן שיפשירו.
בינתיים פותחים את קופסאות השימורים של הטונה ומסננים את הטונה מהשמן.
מועכים את הביצים הקשות ושופכים על הטונה ומוסיפים את כף המיונז, ומערבבים יחד.
כאשר המלאווח מפשיר חותכים לחצי או רבעים. שמים כפית מהתערובת על כל חלק מהמלאווח, מגלגלים מהקצה הרחב לקצה הצר.
מניחים את הבורקסים על נייר אפיה משומן קלות.
מורחים את הבורקס בביצה טרופה. אפשר לפזר שומשום.
לאפות בתנור כ-20 דקות, עד להשחמה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0