המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
פותחים מעט את בצק העלים עם מערוך.
בקערה מערבבים עלי תרד קצוצים, גבינת קשקבל מגורדת, קוטג', מלח ופלפל.
את הבצק חותכים לריבועים, ממלאים במלית, מגלגלים וסוגרים לעיגולים.
מעל מורחים עם מברשת שמן זית ומפזרים שומשום. אופים בחום של 200 מעלות ל-30 דקות עד שהבורקסים מקבלים צבע שחום.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0