המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לקחת את המצות, להרטיב היטב מתחת לברז ולעטוף במגבת מטבח ל- 15 דק' (או לפי הצורך עד שיתרככו).
למעוך את תפוחי האדמה. להוסיף להם את הבצל והביצה, המלח והפלפל. לערבב היטב.
לקחת מצה, לחתוך ל-4 ריבועים ,למרוח כל ריבוע בשוליים בביצה (להדבקה). לשים כף ממלית תפוחי האדמה באמצע ולסגור למשולש.
לטבול כל בורקס בביצה ולטגן בשמן משני הצדדים עד להזהבה קלה,
להוציא ולהניח על נייר סופג.
אפשרויות: 1.להוסיף למחית התפו"א גבינה צהובה מגוררת או גבינה מלוחה ולערבב ביחד.
לערבב 2 סוגי גבינות (אחת מהם קשה), לתבל במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, להוסיף טבעות זיתים וביצה, לערבב ביחד ולמלא את הבורקס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0