המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים למעט הביצה והמצות עד קבלת עיסה.
לחתוך את המצות לרבעים.
לקחת רבע מצה ולשם מהעיסה עליה, לשם מעל עוד רבע מצה.
לטבול את הבורקס בביצה משני הצדדים.
לטגן במחבת עמוקה בשמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0