המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את המצות במעט מים , ומניחים על מגבת לחה לכ-15 דק'.
מלית: מטגנים את הבצל והשום בשמן, מוסיפים את הבשר, עד שישנה את צבעו. מוסיפים את הביצים, מתבלים ומערבבים היטב. ניתן להוסיף חציל קלוי או פיטרוזיליה, צנוברים וצימוקים וכל העולה על רוחכם.
מניחים רבע מהתערובת בקצה המצה, ומגלגלים לגלילה.
חותכים כל גלילה לשלושה, טובלים כל חלק בביצה טרופה, ומטגנים בשמן חם עד שהגלילה תזהיב מכל הצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0