המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרטיבים את המצות במים ולכסות במגבת לחה.
לבשל את תפ"א במים ולמעוך לפירה.
לטגן בצל קצוץ ולהוסיף לפירה, להוסיף גם ביצה ותבלינים ולערבב היטב.
למרוח מהתערובת על כל מצה לחה ולגלגל בעדינות לבורקס (בכיוון המנוגד לפסים שעל המצה.)
לטרוף ביצה עם מעט מלח.
לטבול כל בורקס בביצה ואח"כ בקמח מצה ולטגן משני הצדדים.
להכין רוטב פטריות לפי ההוראות.
ולהגיש את הבורקסים עם רוטב פטריות מעל, וסלט חסה ליד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0