המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת רחבה מטגנים את הבצל בחמאה עד הזהבה.
מוסיפים שום ומטגנים עוד 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים רוטב פונגי ותבלינים ומכבים את האש.
מצננים את התערובת לפני הוספת הגבינות.
מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים פטרוזיליה, בזיליקום, גבינות ומערבבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות. פותחים את בצק העלים ומרדדים מעט - לעיגול גדול.
מפזרים את המילוי מסביב – ומתחילים לגלגל כלפי פנים, יוצרים מעין טבעת מלאה בגבינות שהמרכז נותר ריק.
מברישים בביצה ומפזרים מעל שומשום לבן, שחור או קצח אם אוהבים.
אופים כחצי שעה.
מגישים עם סלט משפחתי במרכז הבורקס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0