המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר עם מעט שמן מטגנים קוביות בצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עוד דקה.
מוסיפים מים ומרק עוף, מרתיחים במשך כשלוש דקות ומסמיכים עם הקורנפלור. מורידים מהאש ומצננים.
מטגנים קוביות בצל, מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים במשך דקה או שתים.
מכבים את האש ומתבלים בפטרוזיליה, מלח ופלפל.
לכל אחד יש צורה אהובה. אני לקחתי יריעת בצק בגודל של 30X25 ס"מ, וחילקתי ל-4 רצועות.
הנחתי כף גדושה של המילוי המתאים בחלק התחתון של הבצק.
חרצתי באלכסון בחלק העליון של הבצק, שמכסה את המילוי.
להדק את השוליים מכל הצדדים, למרוח ביצה ולפזר שומשום.
אפייה בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות. ניתן להמיר את הפילאס בבצק עלים מרודד, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0