המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר ומערבבים עד שמשנה את צבעו לאפרפר.
מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים היטב על אש נמוכה כ-10 דקות.
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה לקראת הסוף ומערבבים עוד דקותיים.
מורידים מהאש ומצננים.
חותכים את בצק העלים למרובעים, מניחים במרכז מעט מילוי וסוגרים לצורת משולש או למלבן.
אופים עד שמזהיב. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0