המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את מצרכי הבצק עד לקבלת בצק אחיד. מניחים לתפיחה כ-60 דקות.
הכנת המלית: מטגנים ב-3 כפות שמן זית את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 10 דקות.
מוסיפים מלח, פלפל ומעט פפריקה חריפה (לא חובה). מצננים.
מחלקים את הבצק ל-4 גלילים, פותחים כל אחד במערוך ומורחים בכל אחד כרבע מהמילוי.
מגלגלים לגלילה, חותכים לשבלולים ומניחים לתפיחה 30 דקות נוספות.
מחממים את התנור מראש 180 מעלות, מורחים ביצה ומעט שומשום, אופים עד הזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0