המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב וללוש את כל מרכיבי כדורי הבשר היטב עד לקבלת עיסה אחידה. להכין בידיים לחות כדורים שמנמנים ולשים במקרר 60 דקות.
לחמם מחבת עם שמן, לטגן את הקציצות היטב מכל הצדדים ולהניח על נייר סופג.1.אופן הכנת המרק: מטגנים בצל ומזהיבים. מוסיפים את יתר המצרכים ואת המים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-120 דקות.
חצי שעה לפני תום הבישול מוסיפים למרק הרותח את כדורי הבשר המטוגנים (לא חובה לכסות אותם ברוטבמספיק לסגור את המכסה והם ימשיכו להתבשל ולהתבשם מעצמם).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0