המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול, ומזהיבים בו את הבצלים.
מוסיפים את הבשר והכבד, ומטגנים חמש דקות עם ערבוב.
מתבלים במלח, פלפל שחור, כמון ואבקת מרק ומכסים במים רותחים עד גובה הבשר. מכסים ומבשלים רבע שעה על אש בינונית.
מוסיפים לסיר את האורז. מערבבים היטב ומוסיפים עוד מים רותחים, עד לגובה של שני ס"מ מעל האורז. מגבירים להבה ומבשלים ללא מכסה, עד שכמעט כל המים נספגים באורז. מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את כל העשבים הקצוצים ומערבבים היטב. מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עשרים דקות.
מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0