המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).
קולפים את הבטטות ופורסים אותן לפרוסות עבות (כחצי ס"מ). מניחים אותן כשהן חופפות מעט זו לזו על כלי הגשה עמוק חסין חום.
זורים עליהן את המלח והסוכר ויוצקים על הכל את המיץ.
מפזרים למעלה את הצימוקים.
אופים כ-45 דקות או עד שהבטטות רכות מאוד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0