המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים ומקרצפים היטב את הבטטות, עם מים וסבון.
חוצים כל בטטה לאורכה, וכל חצי כזה חוצים שוב לאורך. אם הבטטה ארוכה מאד ניתן לחתוך גם פעם אחת לרוחב כך שיתקבלו חלקים קטנים יותר.
מניחים נייר אפיה על גבי התבנית ומניחים את הבטטות עם הקליפה למטה.
מזליפים על הבטטות רוטב מייפל ושמן זית, ובוזקים את התבלינים.
קולפים ופורסים את שיני השום ומפזרים על הבטטות.
מכניסים לתנור מחומם לחום של 170 מעלות ואופים עד שהבטטות מתרככות. משהו כמו חצי שעה.
כשהבטטות רכות מעבירים לצלחת הגשה ומורחים מעליהן את הרוטב שנצבר בתחתית התבנית.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0