המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-200 מעלות.
עוטפים כל בטטה בנייר כסף. אופים את הבטטות בתנור כ-60 דקות, עד שהן רכות ומוכנות לאכילה.
מסירים את הנייר וחותכים כל בטטה לאורכה, אבל לא עד הסוף (יוצרים מעין "כיס").
חותכים את הגבינה לקוביות או מפוררים אותה לחתיכות קטנות. מפזרים בתוך כל בטטה רבע מכמות הבטטה, יוצקים כף רוטב צילי מתוק ומגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0