המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חיתוך המנגו אינו נוח בשל העדינות של הפרי, ככל שנשתדל שהרצועות תהיינה עבות יותר כך המנה תצא חיננית יותר.
יש לחמם את החמאה במחבת, לטבול את רצועות המנגו בבלילה שהכנו מראש,להניח בעדינות במחבת ולטגן עד השחמה מכל הצדדים.
אלה שהצליחו להגיע עד השלב הזה יבינו שהמעדן לפניהם נדיר בטעמו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0