המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בשמן את הבצל בסיר רחב עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הקבנוס ואת ההודו ומערבבים כ-5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב הכבוש, התבלינים וכחצי כוס מים ומערבבים.
מוסיפים מים כמעט עד כיסוי ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0