המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים קמח, סוכר, אבקת חלב, שמרית, מים, שמן ומלח במיקסר עם וו לישה' ומערבלים כ-8 דקות במהירות בינונית לקבלת בצק גמיש.
מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים 45 דקות להכפלת הנפח.
מחלקים את הבצק ל-8-6 כדורים במשקל של כ-150 גרם כל אחד. משטחים כל כדור ומחוררים את מרכזו בעזרת האצבע. מרחיבים את החור באצבעות עד ליצירת בייגלה ארוך וצר באורך 35 ס"מ. נזהרים שלא לקרוע את הבייגלה, אבל אם הוא נקרע - לא נורא, מחברים בחזרה וממשיכים בזהירות.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה' ומניחים בה את הבייגלה במרווחים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום ותערובת של סוכר ומלח. מתפיחים 20 דקות.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
אופים 15 דקות לגוון זהוב בהיר. מגישים עם זעתר. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0