מחלקים את הבצק ל-8-6 כדורים במשקל של כ-150 גרם כל אחד. משטחים כל כדור ומחוררים את מרכזו בעזרת האצבע. מרחיבים את החור באצבעות עד ליצירת בייגלה ארוך וצר באורך 35 ס"מ. נזהרים שלא לקרוע את הבייגלה, אבל אם הוא נקרע - לא נורא, מחברים בחזרה וממשיכים בזהירות.
שלב 4
20 דקות
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה' ומניחים בה את הבייגלה במרווחים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום ותערובת של סוכר ומלח. מתפיחים 20 דקות.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
15 דקות
אופים 15 דקות לגוון זהוב בהיר. מגישים עם זעתר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
שמים קמח, סוכר, אבקת חלב, שמרית, מים, שמן ומלח במיקסר עם וו לישה' ומערבלים כ-8 דקות במהירות בינונית לקבלת בצק גמיש.
מחלקים את הבצק ל-8-6 כדורים במשקל של כ-150 גרם כל אחד. משטחים כל כדור ומחוררים את מרכזו בעזרת האצבע. מרחיבים את החור באצבעות עד ליצירת בייגלה ארוך וצר באורך 35 ס"מ. נזהרים שלא לקרוע את הבייגלה, אבל אם הוא נקרע - לא נורא, מחברים בחזרה וממשיכים בזהירות.
שלב 4
מתוך
6
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה' ומניחים בה את הבייגלה במרווחים. מורחים בביצה ומפזרים שומשום ותערובת של סוכר ומלח. מתפיחים 20 דקות.
שלב 5
מתוך
6
מחממים תנור ל-180 מעלות.
שלב 6
מתוך
6
אופים 15 דקות לגוון זהוב בהיר. מגישים עם זעתר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0