לערבב את חומרי הבצק היבשים בקערה ואז להוסיף את הנוזלים. ללוש מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
שלב 2
0 דקות
להוציא את הבצק מהתפחה וללוש מעט את הבצק על משטח מקומח. לחלק את הבצק ל-5 כדורים.
שלב 3
0 דקות
להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח בתנועה סיבובית לבייגלה. להמשיך ולפתוח את הבצק לביגלה ארוך (קצת פחות מאורך התבנית), תוך כדי סיבוב ומתיחה.
שלב 4
0 דקות
להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים. לא לשכוח להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.
שלב 5
0 דקות
למרוח את הבצק בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום.
שלב 6
0 דקות
מעל השומשום לפזר מעט סוכר עם היד.
שלב 7
0 דקות
לכסות עם מגבת ולהתפיח כחצי שעה במקום חמים.
שלב 8
15 דקות
אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, כ-15 דקות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו), עד לקבלת צבע זהוב.
שלב 1
מתוך
8
לערבב את חומרי הבצק היבשים בקערה ואז להוסיף את הנוזלים. ללוש מספר דקות לבצק אחיד וגמיש. לקמח מעט את הבצק בקערה ולכסות עם ניילון למשך כחצי שעה במקום חמים.
שלב 2
מתוך
8
להוציא את הבצק מהתפחה וללוש מעט את הבצק על משטח מקומח. לחלק את הבצק ל-5 כדורים.
שלב 3
מתוך
8
להכניס אגודל למרכז הכדור עד לצד השני ולהתחיל לפתוח בתנועה סיבובית לבייגלה. להמשיך ולפתוח את הבצק לביגלה ארוך (קצת פחות מאורך התבנית), תוך כדי סיבוב ומתיחה.
שלב 4
מתוך
8
להניח על תבנית עם נייר אפייה (מקומח), צריכים להתקבל בייגלה צרים וארוכים. לא לשכוח להשאיר מרווח בין הבייגלה לצרכי תפיחה.
שלב 5
מתוך
8
למרוח את הבצק בביצה ולפזר מעל הרבה סומסום.
שלב 6
מתוך
8
מעל השומשום לפזר מעט סוכר עם היד.
שלב 7
מתוך
8
לכסות עם מגבת ולהתפיח כחצי שעה במקום חמים.
שלב 8
מתוך
8
אופים בתנור מחומם ל-180 מעלות, כ-15 דקות, במרכז התנור (ניתן לאפות גם בטורבו), עד לקבלת צבע זהוב.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0