המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים בין החלמון לחלבון.
מערבבים את החלבון והסוכר וניל.
מוסיפים קמח, סוכר, וחלמון ושוב מערבבים.
לוקחים תבנית ושופכים את התערובת לתוך התבנית.
מכניסים את התבנית לתנור בחום של 190-200 מעלות, עד שהביסקוויט מתחיל להזהיב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0