מרסקים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את החמאה המותכת, ומערבבים היטב.
שלב 2
0 דקות
מהדקים את תערובת הבצק לתחתית תבנית עגולה או מרובעת (אבל לא לשוליים, כלומר לא יוצרים קלתית כמו של פאי, אלא רק ביסקוויט שטוח). עובי הבצק המהודק צריך להיות לא פחות מחצי ס"מ ולא יותר מסנטימטר אחד.
שלב 3
0 דקות
מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מוסיפים את הווניל, ומחכים שתיים-שלוש דקות. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
שלב 4
0 דקות
יוצקים את הקרם על הביסקוויט, מכסים בניילון נצמד (כך שלא ייגע בקרם) ומקפיאים. מגישים קפוא.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מרסקים את הביסקוויטים והחלבה במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים את החמאה המותכת, ומערבבים היטב.
שלב 2
מתוך
4
מהדקים את תערובת הבצק לתחתית תבנית עגולה או מרובעת (אבל לא לשוליים, כלומר לא יוצרים קלתית כמו של פאי, אלא רק ביסקוויט שטוח). עובי הבצק המהודק צריך להיות לא פחות מחצי ס"מ ולא יותר מסנטימטר אחד.
שלב 3
מתוך
4
מביאים את השמנת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מוסיפים את הווניל, ומחכים שתיים-שלוש דקות. מערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
שלב 4
מתוך
4
יוצקים את הקרם על הביסקוויט, מכסים בניילון נצמד (כך שלא ייגע בקרם) ומקפיאים. מגישים קפוא.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0