מערבלים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
טופחים על הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה נוספת.
שלב 4
0 דקות
חותכים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מניחים בקערה נפרדת את השוקולד.
שלב 5
0 דקות
בוצעים מהבצק כדור בגודל של חצי כדור פינג פונג, משטחים ביד, מניחים במרכז 2 קוביות חלבה, מפזרים פצפוצי שוקולד לבן, סוגרים ומגלגלים לצורת כדור.
שלב 6
0 דקות
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
שלב 7
20 דקות
מכסים ומניחים כ-20 דקות להתפחה חלקית.
שלב 8
0 דקות
מברישים את הכדורים בחלמון מעורבב במים וזורים סוכר חום לפני הכנסתם לתנור.
שלב 9
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד להזהבת המאפים.
שלב 1
מתוך
9
מערבלים את כל חומרי הבצק מלבד המים והמלח בקערת מיקסר עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כ-10 דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
9
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
9
טופחים על הבצק ומניחים לו לתפוח כחצי שעה נוספת.
שלב 4
מתוך
9
חותכים את החלבה לקוביות קטנות ומניחים בקערה. מניחים בקערה נפרדת את השוקולד.
שלב 5
מתוך
9
בוצעים מהבצק כדור בגודל של חצי כדור פינג פונג, משטחים ביד, מניחים במרכז 2 קוביות חלבה, מפזרים פצפוצי שוקולד לבן, סוגרים ומגלגלים לצורת כדור.
שלב 6
מתוך
9
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
שלב 7
מתוך
9
מכסים ומניחים כ-20 דקות להתפחה חלקית.
שלב 8
מתוך
9
מברישים את הכדורים בחלמון מעורבב במים וזורים סוכר חום לפני הכנסתם לתנור.
שלב 9
מתוך
9
אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות עד להזהבת המאפים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0