המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל החומרים מלבד המים והמלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים בהדרגה ומעבדים כעשר דקות, עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה, עד להכפלת הנפח.
לאחר התפחה, תופחים על הבצק וממתינים כחצי שעה להתפחה נוספת.
שוברים את טבלאות השוקולד הלבן לקוביות ומניחים בקערה.
ממיסים חמאה ומניחים בקערה נפרדת.
הרכבת הכדורים: קורצים מהבצק כדורים בגודל פינג פונג. משטחים כל כדור ביד, מורחים שכבה של חמאה, מניחים במרכז 2 קוביות שוקולד וסוגרים בצורה של כדור.
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זו מזו. ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
לפני הכנסתן לתנור, מברישים את הלחמניות בחלמון מעורבב במים, וזורים סוכר חום מעל.
אופים בתנור בחום 175 מעלות במשך כ-20-30 דקות, או עד הזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0