מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.
שלב 2
3 דקות
מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
שלב 3
0 דקות
שמים את כל הירקות בסיר קדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את הבשר שטיגנו וצרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.
שלב 4
90 דקות
מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 90 דקות או עד שהבשר רך.
שלב 5
0 דקות
מגישים עם אורז וסלט חסה ומקשטים בפטרוזיליה.
שלב 1
מתוך
5
מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.
שלב 2
מתוך
5
מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
שלב 3
מתוך
5
שמים את כל הירקות בסיר קדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את הבשר שטיגנו וצרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.
שלב 4
מתוך
5
מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 90 דקות או עד שהבשר רך.
שלב 5
מתוך
5
מגישים עם אורז וסלט חסה ומקשטים בפטרוזיליה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0