המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקמחים את רצועות הבשר. מחממים במחבת את השמן, מטגנים את קוביות הבשר עד שיזהיב ומעבירים לקערה חסינת חום.
מטגנים באותו שמן את קוביות האווז, עד שיקבלו גוון זהוב, ומוסיפים לבשר. באותו שמן מטגנים גם את הבצל והשום עד שיתרככו, מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן 2-3 דקות.
שמים את כל הירקות בסיר קדרה ויוצקים עליהם את היין והמרק הצח. מוסיפים את הבשר שטיגנו וצרור עשבי התיבול, מתבלים ומערבבים היטב.
מכסים את הקדרה, מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני. אופים 90 דקות או עד שהבשר רך.
מגישים עם אורז וסלט חסה ומקשטים בפטרוזיליה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0