המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
נותנים לקוביות הבשר לתפוס צבע בשמן חם במשך כמה דקות.
מוסיפים את הבצל והשום, וממשיכים על אש גבוה עוד 5 דק. מערבבים בכף עץ.
זורקים 3 כפות קמח על הסיר, מאחדים בסיבוב מהיר עם כף עץ, ולבסוף, מוסיפים את היין.
מוסיפים 1/2 כוס מים, מלח, פלפל שחור, עלי דפנה, רסק עגבניות וגזר.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, לא לשכוח את הפטריות שמפיניון. מערבבים היטב כדי למנוע את הידבקות הקמח בתחתית הסיר.
סוגרים ומשאירים על אש קטנה שעה וחצי.
מערבבים מדי פעם.
בסוף הבישול, מפזרים פטרוזיליה קצוצה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0