המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הביצים.
לאחר שמתקררות, לחצות לחצי ולהוציא את החלמון.
להכניס למיקסר את החלמון שהוצאנו, להוסיף את הגבינות, מלח ופלפל וליצור מחית.
להכניס לשקית זילוף ולזלף את מחית הביצים אל תוך החלבון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0