המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את הביצים הקשות לאורכן.
מחלקים את החלמונים לשניים ומועכים מחצית מהם.
מגרדים בפומפיה דקה את היתרה.
שמים בקערה מיונז וטונה ומוסיפים את החלמונים המעוכים.
ממלאים את חצאי הביצים בתערובת הטונה ומעל מפזרים את החלמונים המגוררים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0