מחממים את השמן בסיר קטן, מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה כ2- דק'. מוסיפים את מיץ העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות או עד שנשארת רק מחצית מנפח המיץ, מניחים להתקרר.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את תערובת מיץ העגבניות עם המיונז, טועמים כדי לתקן תיבול ומוסיפים עוד אבקת קארי אם יש צורך. את הרוטב אפשר להכין יום מראש ולשמור בכלי סגור במקרר.
שלב 3
0 דקות
עורכים את עלי החסה על מגש, חוצים את הביצים לאורך ושמים אותן במרכז המגש כשהצד החתוך כלפי מטה והחלק הצר של הביצה פונה למרכז. בעזרת כף מכסים כל ביצה בשכבת רוטב קארי.
שלב 4
0 דקות
מניחים עלי פטרוזיליה על כל אחת. טופחים עם המגש קלות על השולחן על מנת ששכבת המיונית תהיה יותר אחידה ודקה, מגישים את שאר הרוטב בכלי נפרד.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את השמן בסיר קטן, מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה כ2- דק'. מוסיפים את מיץ העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות או עד שנשארת רק מחצית מנפח המיץ, מניחים להתקרר.
שלב 2
מתוך
4
מערבבים את תערובת מיץ העגבניות עם המיונז, טועמים כדי לתקן תיבול ומוסיפים עוד אבקת קארי אם יש צורך. את הרוטב אפשר להכין יום מראש ולשמור בכלי סגור במקרר.
שלב 3
מתוך
4
עורכים את עלי החסה על מגש, חוצים את הביצים לאורך ושמים אותן במרכז המגש כשהצד החתוך כלפי מטה והחלק הצר של הביצה פונה למרכז. בעזרת כף מכסים כל ביצה בשכבת רוטב קארי.
שלב 4
מתוך
4
מניחים עלי פטרוזיליה על כל אחת. טופחים עם המגש קלות על השולחן על מנת ששכבת המיונית תהיה יותר אחידה ודקה, מגישים את שאר הרוטב בכלי נפרד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0