המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר קטן, מוסיפים את אבקת הקארי ומבשלים על אש נמוכה תוך בחישה כ2- דק'. מוסיפים את מיץ העגבניות ומבשלים על אש בינונית כ-5 דקות או עד שנשארת רק מחצית מנפח המיץ, מניחים להתקרר.
מערבבים את תערובת מיץ העגבניות עם המיונז, טועמים כדי לתקן תיבול ומוסיפים עוד אבקת קארי אם יש צורך. את הרוטב אפשר להכין יום מראש ולשמור בכלי סגור במקרר.
עורכים את עלי החסה על מגש, חוצים את הביצים לאורך ושמים אותן במרכז המגש כשהצד החתוך כלפי מטה והחלק הצר של הביצה פונה למרכז. בעזרת כף מכסים כל ביצה בשכבת רוטב קארי.
מניחים עלי פטרוזיליה על כל אחת. טופחים עם המגש קלות על השולחן על מנת ששכבת המיונית תהיה יותר אחידה ודקה, מגישים את שאר הרוטב בכלי נפרד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0