המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שוברים את הביצים ומניחים בקערה.
כשהשמן חם, מניחים את הביצה במחבת (עדיף מחבת טפלון) ונותנים לה להיטגן, עד למצב שהיא מחליקה במחבת (ניתן להשתמש בכמות גדולה יותר של שמן אם היא לא מחליקה). הופכים לצד השני.
מפזרים גבינה צהובה מגוררת, עשבי תיבול ואגוזי מלך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0