משרים את האורז במים למשך כחצי שעה ומסננים. בסיר עם מעט חמאה מטגנים את האורז על אש קטנה למשך 10 דקות ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
בסיר נפרד מטגנים את השום הקצוץ והג'ינג'ר עד השחמה עם הגראם מסאלה, הקינמון וההל. מוסיפים את בשר הכבש ומבשלים על אש קטנה עד ריכוך (כ-25 דקות). מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עד ריכוך.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את האורז, המים והזעפרן והמלח, מעלים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים מתאדים.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הפירות היבשים יחד עם מי ההשריה, מערבבים את התבשיל, ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. טועמים, משלימים תיבול ומקשטים את המנה עם הקשיו והשקדים הקצוצים ומגישים.
שלב 1
מתוך
4
משרים את האורז במים למשך כחצי שעה ומסננים. בסיר עם מעט חמאה מטגנים את האורז על אש קטנה למשך 10 דקות ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
4
בסיר נפרד מטגנים את השום הקצוץ והג'ינג'ר עד השחמה עם הגראם מסאלה, הקינמון וההל. מוסיפים את בשר הכבש ומבשלים על אש קטנה עד ריכוך (כ-25 דקות). מוסיפים את שאר הירקות ומבשלים עד ריכוך.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים את האורז, המים והזעפרן והמלח, מעלים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמרבית הנוזלים מתאדים.
שלב 4
מתוך
4
מוסיפים את הפירות היבשים יחד עם מי ההשריה, מערבבים את התבשיל, ומבשלים עד שהנוזלים מתאדים. טועמים, משלימים תיבול ומקשטים את המנה עם הקשיו והשקדים הקצוצים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0