המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב בקערה ביצים, סוכר וניל, חמאה, קמח ולהוסיף בהדרגה את החלב. הבלילה צריכה להיות לא סמיכה מדי ולא דלילה כמים.
מניחים את התערובת במקרר, שעה לפחות.
יוצקים כף חמאה/שמן למחבת ומנגבים עם נייר סופג.
יוצקים כחצי מצקת מהבלילה, מטלטלים את המחבת לכל הצדדים, עד כיסוי התחתית. הופכים את הקרפ לכמה שניות נוספות.
להיזהר הקרפ מוכן די מהר. מוציאים לשים בצלחת ולכסות עם נייר כסף כדי שישאר חם. להמשיך כך עד גמר הבלילה.
אפשר למלא עם גבינה וצימוקים, או סירופ מייפל, אגוזים, בננות מוקפצות במחב, או עם תפוחי עץ וסוכר וניל, או פשוט עם נוטלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0