המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים 2 חלבונים וחלמון אחד (את החלמון השני משאירים למילוי), מוסיפים לאט לאט את סוכר הוניל, מי סודה והחלב עד קבלת בלילה אחידה.
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השמן החם לתוך העיסה שהקצפנו. שמים בצד ל-10 דק'. (יש להכין מראש קערה קטנה עם שמן, מברשת, פלטה/תרווד ומגבת נקייה.)
כאשר המחבת חמה, יוצקים כמצקת אחת מהעיסה, ברגע שהשכבה העליונה יבשה הופכים בעזרת תרווד/ פלטה לצד השני. לחכות כמה שניות.
מניחים את הבלינצ'ס המוכן על צלחת הפוכה וממשיכים כך עם שאר הבלילה. בין לבין יש למרוח שמן בעזרת המברשת על המחבת החם.
להכנת המילוי: מערבבים את גבינת הנעמן ו-2-3 כפיות של גבינת למריחה, מוסיפים את הפאפיה וצימוקים לפי הטעם. מוסיפים את חלמון הביצה, גרידת הלימון וסוכר ומערבבים היטב עד קבלת עיסה חלקה.
ממלאים את הבלינצ'ס: פורשים עלה בלינצ'ס על משטח חלק, מניחים ככף אחת של מילוי, ומגלגלים. מכסים ומכניסים למקרר.
ניתן לאכול קר או לחמם על מחבת עם מעט שמן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0