מקציפים 2 חלבונים וחלמון אחד (את החלמון השני משאירים למילוי), מוסיפים לאט לאט את סוכר הוניל, מי סודה והחלב עד קבלת בלילה אחידה.
שלב 2
0 דקות
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השמן החם לתוך העיסה שהקצפנו. שמים בצד ל-10 דק'. (יש להכין מראש קערה קטנה עם שמן, מברשת, פלטה/תרווד ומגבת נקייה.)
שלב 3
0 דקות
כאשר המחבת חמה, יוצקים כמצקת אחת מהעיסה, ברגע שהשכבה העליונה יבשה הופכים בעזרת תרווד/ פלטה לצד השני. לחכות כמה שניות.
שלב 4
0 דקות
מניחים את הבלינצ'ס המוכן על צלחת הפוכה וממשיכים כך עם שאר הבלילה. בין לבין יש למרוח שמן בעזרת המברשת על המחבת החם.
שלב 5
0 דקות
להכנת המילוי: מערבבים את גבינת הנעמן ו-2-3 כפיות של גבינת למריחה, מוסיפים את הפאפיה וצימוקים לפי הטעם. מוסיפים את חלמון הביצה, גרידת הלימון וסוכר ומערבבים היטב עד קבלת עיסה חלקה.
שלב 6
0 דקות
ממלאים את הבלינצ'ס: פורשים עלה בלינצ'ס על משטח חלק, מניחים ככף אחת של מילוי, ומגלגלים. מכסים ומכניסים למקרר.
שלב 7
0 דקות
ניתן לאכול קר או לחמם על מחבת עם מעט שמן.
שלב 1
מתוך
7
מקציפים 2 חלבונים וחלמון אחד (את החלמון השני משאירים למילוי), מוסיפים לאט לאט את סוכר הוניל, מי סודה והחלב עד קבלת בלילה אחידה.
שלב 2
מתוך
7
מחממים שמן במחבת ומוסיפים את השמן החם לתוך העיסה שהקצפנו. שמים בצד ל-10 דק'. (יש להכין מראש קערה קטנה עם שמן, מברשת, פלטה/תרווד ומגבת נקייה.)
שלב 3
מתוך
7
כאשר המחבת חמה, יוצקים כמצקת אחת מהעיסה, ברגע שהשכבה העליונה יבשה הופכים בעזרת תרווד/ פלטה לצד השני. לחכות כמה שניות.
שלב 4
מתוך
7
מניחים את הבלינצ'ס המוכן על צלחת הפוכה וממשיכים כך עם שאר הבלילה. בין לבין יש למרוח שמן בעזרת המברשת על המחבת החם.
שלב 5
מתוך
7
להכנת המילוי: מערבבים את גבינת הנעמן ו-2-3 כפיות של גבינת למריחה, מוסיפים את הפאפיה וצימוקים לפי הטעם. מוסיפים את חלמון הביצה, גרידת הלימון וסוכר ומערבבים היטב עד קבלת עיסה חלקה.
שלב 6
מתוך
7
ממלאים את הבלינצ'ס: פורשים עלה בלינצ'ס על משטח חלק, מניחים ככף אחת של מילוי, ומגלגלים. מכסים ומכניסים למקרר.
שלב 7
מתוך
7
ניתן לאכול קר או לחמם על מחבת עם מעט שמן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0