המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוזגים את החלב לקערה.
מוסיפים בהדרגה את הקמח, ומערבבים עד שלא נשארים גושים. מוסיפים את הביצים ואת השמן ומערבבים.
משמנים קלות מחבת טפלון (אפשר עם ספריי שמן, או נייר סופג טבול בשמן או בחמאה מומסת).
על המחבת החם יוצקים מצקת של הבלילה, מטים את המחבת עד שהבלילה מכסה את המחבת.
מטגנים קלות כשתי דקות עד שקצוות הבלינצ'ס מזהיבות ומתחילות להשתחרר מהמחבת (להתרומם מעט). מוציאים ומניחים על צלחת לצינון.
למלית: מקציפים בקערה את השמנת עם הסוכר, עד לקבלת קצפת רכה.
מערבבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה את גבינת המסקרפונה על מנת לרכך אותה מעט.
מקפלים פנימה את הקצפת ומערבבים עד שהיא מתמזגת עם גבינת המסקרפונה.
מערבבים את הפטל הטרי עם הגבינה וממלאים את הבלינצס בשתי כפות מהתערובת.
מקפלים את העלה מסביב למלית וסוגרים משני הצדדים. במידה ויש קונפיטורה, שמים שתי כפות מלית גבינה על הבלינצס ומעליו שתי כפיות קונפיטורה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0