המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את הצימוקים במים חמים כ-30 דקות. להוציא ולסנן.
להרטיב כל מצה ולהספיג במגבת. הן הופכות רכות וגמישות. לחצות כל מצה לשתיים.
לערבב את הגבינה עם הצימוקים ויתר המצרכים לתערובת אחידה. למרוח על המצה ולגלגל.
לחמם את החמאה או השמן במחבת. לטבול את המצה המגולגלת בביצה ולהכניס לטיגון.
להזהיב את הבלינצ'ס, להוציא ולהספיג בנייר סופג.
לפזר מעל אבקת סוכר, או סירופ על פי טעם אישי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0