מחממים מחבת עם שמן הזית, ומוסיפים את קוביות הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הסלמון הקצוץ, בוזקים את אבקת המרק, הפלפל והבזיליקום, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שהסלמון מוכן. מרוקנים את המחבת לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
שלב 3
0 דקות
פורסים עלה של בלינצ'ס, ומניחים במרכז חלקו התחתון 2 כפות מהתערובת, מקפלים צד ימין ושמאל כלפי פנים, מקפלים את המילוי וממשיכים לגלגל עד למעלה.
שלב 4
0 דקות
מחמים מחבת, מניחים את הבלינצ'ס ל-15 שניות מכול צד. מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחממים מחבת עם שמן הזית, ומוסיפים את קוביות הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.
שלב 2
מתוך
4
מוסיפים את הסלמון הקצוץ, בוזקים את אבקת המרק, הפלפל והבזיליקום, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שהסלמון מוכן. מרוקנים את המחבת לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
שלב 3
מתוך
4
פורסים עלה של בלינצ'ס, ומניחים במרכז חלקו התחתון 2 כפות מהתערובת, מקפלים צד ימין ושמאל כלפי פנים, מקפלים את המילוי וממשיכים לגלגל עד למעלה.
שלב 4
מתוך
4
מחמים מחבת, מניחים את הבלינצ'ס ל-15 שניות מכול צד. מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0