המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה במיקרו ומעבירים לקערה.
מוסיפים לקערה את החלב הביצה ותמצית הוניל, טורפים את החומרים בכף, עד שמתקבלת בלילה אחידה.
מוסיפים לקערה את הקמח, שתי כפות סוכר ואבקת אפייה.
מערבבים במערבל מזון עד שמתקבלת בלילה נוזלית ודי סמיכה.
מחממים את המחבת על אש בינונית ויוצקים את הבלילה, כך שתכסה את כל המחבת.
כאשר השוליים משחימים הופכים את החביתית במרית, כדי שישחים משני הצדדים.
מוציאים את החביתית לצלחת וכך עד גמר הבלילה.
שופכים לקערה קטנה את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה ויתר הסוכר ומערבבים היטב (ניתן לשדרג את המלית עם כף של אבקת אינסטנט פודינג וניל וצימוקים).
מרסקים את השוקולד במגררת גסה. מוסיפים חצי מהשוקולד לבלילת הגבינה ואת היתר שומרים לקישוט.
מורחים את המלית בשכבה עדינה על החביתית ומגלגלים לגליל קטן.
מניחים על צלחת הגשה ומפזרים למעלה את פירורי השוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0