המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל תפו"א במים, לסנו ולמעוך היטב. להוסיף מעט מלח, כורכום ומעט שמן. לערבב לתערובת אחידה ולהניח בצד.
קוצצים את הירקות וטת עשבי התיבול.
יוצקים מעט שמן לסיר קטן ומוסיפים את הבשר הטחון ,שום, בצל קצוץ, ירק קצוץ, להוסיף את התבלינים ולערבב ולאדות היטב. להוריד מהאש ולצנן לטמפ' החדר.
לקחת בכף היד פירה ולשטח, להניח במרכז מילוי, ולסגור לכדור חלק.
לטבול בקמח וביצה טרופה.
לטגן בשמן חם עד הזהבה. מומלץ להגיש חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0