המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה.
מוסיפים ביצה אחת ומערבבים, מוסיפים כף קמח תופח ומערבבים.
נוטלים מעט מהעיסה ומשטחים על כף היד, מניחים במרכז כף מילוי, ומגלגלים לקציצה ארוכה.
מקמחים את הקציצות בקמח מכל הצדדים.
טורפים שתי ביצים, ומניחים את כל הקציצות אחת אחרי השנייה בביצים.
מחממים שמן, אך לא מרתיחים. מטגנים בעדינות משני הצדדים.
מניחים על צלחת הגשה העטופה בנייר סופג. לאחר מכן, מוציאים את הנייר ומקשטים עם עלה פטרוזיליה במרכז, ומסביב טבעות צנון ומלפפון ירוק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0