מניחים מחבת רחבה על האש. כשהמחבת חמה מפזרים בה באופן אחיד ככל הניתן את הסוכר.
שלב 2
0 דקות
מנמיכים את האש לבינונית, וממיסים את הסוכר מספר דקות. מאפשרים לו לבעבע קלות.
שלב 3
0 דקות
קולפים ופורסים את הבננות, ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
אחרי 2-3 דק' כשהסוכר מוכן, מכניסים קוביות של חמאה במיקומים שונים במחבת ובזמן שהם נמסים ומתערבבים עם הקרמל, יוצקים פנימה גם את פרוסות הבננה ומערבבים בכף עץ היטב עוד 1-2 דק'.
שלב 5
0 דקות
מכבים את האש ומעבירים לצלחת הגשה גדולה. במרכז הצלחת מניחים מספר כדורי גלידה וניל ואוכלים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
מניחים מחבת רחבה על האש. כשהמחבת חמה מפזרים בה באופן אחיד ככל הניתן את הסוכר.
שלב 2
מתוך
5
מנמיכים את האש לבינונית, וממיסים את הסוכר מספר דקות. מאפשרים לו לבעבע קלות.
שלב 3
מתוך
5
קולפים ופורסים את הבננות, ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
5
אחרי 2-3 דק' כשהסוכר מוכן, מכניסים קוביות של חמאה במיקומים שונים במחבת ובזמן שהם נמסים ומתערבבים עם הקרמל, יוצקים פנימה גם את פרוסות הבננה ומערבבים בכף עץ היטב עוד 1-2 דק'.
שלב 5
מתוך
5
מכבים את האש ומעבירים לצלחת הגשה גדולה. במרכז הצלחת מניחים מספר כדורי גלידה וניל ואוכלים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0