המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הביצים עם סוכר לתערובת תפוחה.
להוסיף שמן וסוכר וניל, תמצית שקדים ושני סוגי קמח עם המלח. להמשיך לערבל.
לקפל לעיסה אגוזים וצימוקים עד פיזור אחיד.
ליצור בידיים רטובות כיכר ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
לאפות בתנור שחומם מראש 30 דקות, להוציא ולצנן.
לחתוך בזהירות (בחיתוך הם מתפרקים מעט) לפרוסות דקות.
להחזיר לתבנית וליבש בתנור בחום נמוך עד קבלת עוגיות ביסקוויט יבשות וזהובות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0