המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל מרכיבי הבצק ומכסים בניילון נצמד, או מגבת במקום חם.
נותנים לבצק להכפיל את נפחו ואחרי כשעתיים הבצק מוכן לעבודה.
מרדדים את הבצק.
מחלקים את התמרים לכדורים קטנים ומטמינים כל כדור בעיגול הבצק שקרצנו. מרדדים שוב ומניחים בתבנית עם נייר אפייה.
מפזרים שומשום ומכניסים לתנור בחום בינוני עד להזהבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0