המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר גדול וכבד, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב, מוסיפים את השום ובוחשים דקה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים.
מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש) ומוסיפים את כל יתר החומרים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס יין.
מגישים חם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0