מחממים שמן בסיר גדול וכבד, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
0 דקות
מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב, מוסיפים את השום ובוחשים דקה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים.
שלב 3
0 דקות
מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש) ומוסיפים את כל יתר החומרים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס יין.
שלב 4
0 דקות
מגישים חם.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
מחממים שמן בסיר גדול וכבד, ומשחימים בו את קוביות הבשר מכל הצדדים בשלוש נגלות. מוציאים בכף מחוררת לקערה.
שלב 2
מתוך
4
מכניסים לסיר את שמיניות הבצל ומזהיבים. כשהבצל ממש זהוב, מוסיפים את השום ובוחשים דקה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות ובוחשים. ממשיכים לטגן עד שהנוזלים שהפרישו הפטריות מתנדפים.
שלב 3
מתוך
4
מחזירים לסיר את הבשר (יחד עם הנוזלים שהפריש) ומוסיפים את כל יתר החומרים. בוחשים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין כשעתיים-שלוש, עד שהבשר רך. אם נראה במהלך הבישול שחסרים נוזלים בסיר, אפשר להוסיף עוד חצי כוס יין.
שלב 4
מתוך
4
מגישים חם.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0