המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לערבב את מרכיבי המילוי.
לחתוך חריץ לאורכו של כל בצל, לשים בסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה. לבשל עד שהבצלים יתרככו מעט. להוריד מהאש ולסנן. להפריד את הבצלים לשכבות.
לשים בסיר מעט שמן.
למלא כל עלה בצל בתערובת המילוי לגלגל ולהניח בסיר. לבשל 60 דקות. במהלך הבישול הבצלים מפרישים המון מים.
לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב, להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל על אש קטנה 15 דקות.
להסיר את המכסה ולהכניס לתנור עד שיתקבל צבע זהוב.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0