המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את מרכיבי המילוי.
לחתוך חריץ לאורכו של כל בצל, לשים בסיר, לכסות במים ולהביא לרתיחה. לבשל עד שהבצלים יתרככו מעט. להוריד מהאש ולסנן. להפריד את הבצלים לשכבות.
לשים בסיר מעט שמן.
למלא כל עלה בצל בתערובת המילוי לגלגל ולהניח בסיר. לבשל 60 דקות. במהלך הבישול הבצלים מפרישים המון מים.
לערבב בקערה את מרכיבי הרוטב, להוסיף לסיר ולהמשיך לבשל על אש קטנה 15 דקות.
להסיר את המכסה ולהכניס לתנור עד שיתקבל צבע זהוב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0