המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים מים בסיר גדול. חורצים חריץ לאורך הבצל (עם הקליפה) עד אמצע הבצל, ומבשלים במים הרותחים במשך 20 דקות.
מצננים ומפרקים בעדינות את הגלדים. משליכים את הקליפה והגלד הראשון. מערבבים בקערה את מרכיבי המלית.
מניחים כפית גדושה מהמילוי בקצה כל גלד בצל, מגלגלים בזהירות ומהדקים. ממלאים באותו האופן בזה אחר זה את כל דפי הבצלים.
יוצקים 2 כפות שמן לסיר רחב, מרפדים בפרוסות עגבנייה ומסדרים את הממולאים בצפיפות כשהצד הפתוח כלפי מטה.
מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, יוצקים לסיר ומפזרים שיני שום. מניחים צלחת הפוכה, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 60 דקות, תוך שמירה על בעבוע עדין. אפשר להכין מראש ולשמור במשך לילה במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0