מקלפים את הבצלים ומניחים בתבנית פיירקס. מפזרים ביניהם את עלי הדפנה ושיני השום.
שלב 2
45 דקות
מערבבים היטב את יתר החומרים ויוצקים על הבצלים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות, 45 דקות.
שלב 3
30 דקות
מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים ואופים עוד 30 דקות. מגישים חם.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט בקילו בצלים קטנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
3
מקלפים את הבצלים ומניחים בתבנית פיירקס. מפזרים ביניהם את עלי הדפנה ושיני השום.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים היטב את יתר החומרים ויוצקים על הבצלים. מכסים בנייר אלומיניום ואופים בחום של 180 מעלות, 45 דקות.
שלב 3
מתוך
3
מסירים את נייר האלומיניום, מערבבים ואופים עוד 30 דקות. מגישים חם.
*ניתן להמיר את בצלי השאלוט בקילו בצלים קטנים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0