המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצלים לשמיניות
מטגנים הבצלים בסיר עמוק שתי כפות שמן זית ולתת להם "להשתזף".
בינתיים "לסגור" את הבשר.
להוסיף את הבשר לבצלים ה"שזופים".
להוסיף רסק עגבניות+עלי דפנה+אבקת מרק עוף (ניתן להמיר בציר מרק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לבישול ארוך של עד שעתיים - הבשר אמור להיות רך, הבצל שחום שחום והכל טעים טעים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0