המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לקלף את הבצלים ולעשות חתך לאורך הבצל מצד אחד עד לאמצע.
בסיר גדול להניח את הבצלים ולכסות במים.
להביא לרתיחה ולבשל עד שעלי הבצל נפתחים.
בקערה לערבב את כל מצרכי המילוי.
לפרק כל בצל מהעלים שלו.
לקחת כל עלה, לשים בו מילוי ולסגור היטב.
להניח בסיר שטוח כש"התפר" כלפי מטה.
לערבב בקערה את כל מצרכי הרוטב וליצוק מעל הבצלים.
להניח צלחת מעל וליצוק מים עד כדי כיסוי הבצלים.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל 60 דקות, עד לצמצום רוב הנוזלים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0