בעזרת סכין מבצעים חתך עמוק עד אמצע הבצל, מניחים בצלחת שמתאימה למיקרוגל ומחממים 10 דקות במיקרוגל להתרככות והפרדות השכבות (אם יש צורך מוסיפים דקה- שתיים, תלוי מיקרוגל).
שלב 2
5 דקות
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות – בשר טחון, פטרוזיליה, כוסברה, בצל מגורד, 1 כפית מלח שטוחה, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית אבקת שום, 1 כפית סודה לשתייה, קורט פלפל שחור וביצה, מערבבים ולשים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
5 דקות
לוקחים בצל ומקלפים בעדינות את השכבות, כל שכבה מניחים על כף היד, ביד השנייה, מעט משומנת, יוצרים קציצה ומניחים בתוך הבצל ומהדקים היטב. כך מסיימים ומכינים את כל הממולאים, שומרים את כל שאריות הבצל.
שלב 4
5 דקות
בסיר רחב עם שמן זית, מטגנים בצל להזהבה קלה, שופכים את הפתיתים ומטגנים מעט, מפזרים מלמעלה את כל שאריות הבצל ומעל מסדרים בצפיפות את כל הממולאים אחד ליד השני.
שלב 5
60 דקות
מערבבים את כל מצרכי הרוטב – 2 צנצנות רוטב עגבניות פרפקטו, 1 כפית מלח, 2 כפיות סוכר או מייפל, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית שום גבישי ו-2 כוסות מים רותחים, ומוזגים מעל כל הממולאים, סוגרים מכסה ומבשלים על אש נמוכה, שעה, שעה ורבע עד שהכל מתרכך.
שלב 6
1 דקות
במידה וחסר נוזלים, לוקחים 1/2 כוס מים רותחים, מוסיפים מעט מכל תבלין, מערבבים ומוזגים מעל הכל.
שלב 1
מתוך
6
בעזרת סכין מבצעים חתך עמוק עד אמצע הבצל, מניחים בצלחת שמתאימה למיקרוגל ומחממים 10 דקות במיקרוגל להתרככות והפרדות השכבות (אם יש צורך מוסיפים דקה- שתיים, תלוי מיקרוגל).
שלב 2
מתוך
6
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות – בשר טחון, פטרוזיליה, כוסברה, בצל מגורד, 1 כפית מלח שטוחה, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית אבקת שום, 1 כפית סודה לשתייה, קורט פלפל שחור וביצה, מערבבים ולשים היטב לתערובת אחידה.
שלב 3
מתוך
6
לוקחים בצל ומקלפים בעדינות את השכבות, כל שכבה מניחים על כף היד, ביד השנייה, מעט משומנת, יוצרים קציצה ומניחים בתוך הבצל ומהדקים היטב. כך מסיימים ומכינים את כל הממולאים, שומרים את כל שאריות הבצל.
שלב 4
מתוך
6
בסיר רחב עם שמן זית, מטגנים בצל להזהבה קלה, שופכים את הפתיתים ומטגנים מעט, מפזרים מלמעלה את כל שאריות הבצל ומעל מסדרים בצפיפות את כל הממולאים אחד ליד השני.
שלב 5
מתוך
6
מערבבים את כל מצרכי הרוטב – 2 צנצנות רוטב עגבניות פרפקטו, 1 כפית מלח, 2 כפיות סוכר או מייפל, 1/2 כפית כמון, 1/2 כפית פלפל שחור, 1 כפית פפריקה מתוקה, 1/4 כפית שום גבישי ו-2 כוסות מים רותחים, ומוזגים מעל כל הממולאים, סוגרים מכסה ומבשלים על אש נמוכה, שעה, שעה ורבע עד שהכל מתרכך.
שלב 6
מתוך
6
במידה וחסר נוזלים, לוקחים 1/2 כוס מים רותחים, מוסיפים מעט מכל תבלין, מערבבים ומוזגים מעל הכל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0