אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות בצקניות כתוספת למרק בצקניות הן תוספת נהדרת למרק, רצוי ביום חורף קר 6.93458 דירוג ממוצע: 3.5 (107) רחל גולדשטיין בינוני5 מצרכים 20 דקות הכנה 1 . לנפות את הקמח בקערה וליצור גומה במרכזו. לשים בגומה את הביצים, המים והמלח. לערבב לאט את הקמח והנוזלים בכף עץ עד שיתקבל בצק ספוגי נוזלי למחצה. 2 . להרתיח שש כוסות מים בסיר גדול ולתבל במלח. לטבול כף מתכת במים רותחים, לקחת מעט מן הבצק ולהחליק לסיר המים. הבצק אינו מחליק מן הכף בקלות ויש לחבוט את הכף בקצה הסיר כדי שיגלוש פנימה. להמשיך כך עד סוף הבצק. 3 . אחרי שהמים ירתחו שוב, להקטין את האש ולבשל את הבצקניות בסיר כ-10 דקות. על הבצקניות להיות מבושלות היטב מבפנים. יש להקפיד לא לבשל בסיר קטן מדי או לא למלא את הסיר יתר על המידה, כדי שהבצקניות לא תדבקנה זו לזו. 4 . להוציא את הבצקניות מהמים ולהניח על מסננת. להגיש במרק חם. רשימת המצרכים (4 מנות)2 כוסות קמח 2 ביצים 15 כפות מים מעט מלח 6 כוסות מים ציוד נדרש שתפו את המתכון ניסית את המתכון? איך יצא? Select ratingדרג את בצקניות כתוספת למרק ב0.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב1 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב1.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב2 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב2.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב3 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב3.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב4 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב4.5 מתוך 5 לבבותדרג את בצקניות כתוספת למרק ב5 מתוך 5 לבבות דירוג ממוצע: 3.5 (107) קטגוריות מרק עוף מרקי קטניות מרקי בשר מתכונים דומים אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות מרק עם נטיפי ביצים מרק עם נטיפי ביצים עמית קליינברגר 4.34783 דירוג ממוצע: 2 (23) 4 מצרכיםקל 50 דקות אופס אינך מחובר נראה שלא התחברת לאתר בישולים. כדי לשמור מתכון, עליך להתחבר או להירשם. להרשמה כבר הצטרפתם? להתחברות כדורי לחם למרק ולסלט כדורי לחם למרק ולסלט מערכת בישולים 6.23077 דירוג ממוצע: 3 (13) 5 מצרכיםקל 20 דקות תגובות והערות
תגובות והערות