המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים במחבת גדולה שמן ולטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף בשר טחון ולפורר אותו בכדי שלא יהיו גושים להוסיף מלח ופלפל ולטגן עד שמתבשל להוריד מהאש ולהוסיף את הצנוברים ולערבב.
לתת למילוי להתקרר (אפשר להכין מראש ולאכסן במקרר.)
לפתוח את בצק הפילס (מופשר וקר), לחלק לריבועים (יוצא בין 14 ל-16 רבועים לחבילה), לשים בכל רבוע כף מילוי ולסגור 2 קצוות מנוגדות אחד לשני ולאסוף את שאר הצדדים למרכז.
להניח בתבנית עם ניר אפיה למרוח בחלמון ולאפות בחום של 180 מעלות עד שמזהיב היטב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0